Januarski sah festival u Novom SAdu 2018.

IM berger – Third saturday 59 , Novi Sad

Posle treceg kola zadivljujuci start bosanskog fajtera Mileta Bertovica iz Viteza , koji je posle vise od 3 godine pauze igranja u redovnom sahu, pokazao da jos uvek nije za staro gvozdje i mnogim aspirantima na medjunarodne titule pokvario racunice u startu.Njemu uz rame svakako komplimenti idu i nasem sugradjaninu, trenutno nezaposlenom MK Dimitrijevicu , koje je porazio ceo turski zenski tim, ali je onda naleteo na raspolozenog , gore spomenutog Mileta.

http://chess-results.com/tnr307328.aspx?lan=1&art=1&turdet=YES&flag=30&wi=984

GM  berger – Third saturday 60 , Novi Sad

Indijci kolo vode , na vm turniru u NOvom SAdu koji se paralelno igra sa IM turnirom, a za njima je cak 5 igraca sa polovicnim ucinkom, ali koji jos uvek imaju pravo da se nadaju.Odlicni uslovi u hostelu S , mame brojne gledaoce , a igraci im ne ostaju duzni , uz veliki broj odlucenih partija.

Third Saturday 68 Swiss semi-closed tournament-Novi Sad 20.01-21.01.2018

Odlican rejting turnir u 5 kola u cuvenom novosadskom sah klubu DAME , imao je svoje heroje a do poslednjeg kola su se za prvo mesto borili i na kraju ga zasluzeno podelili MK Ristic iz Backe Palanke i Oka Hikaru iz Japana !! Talentovani LJepic ujedno i ubedljivo najmladji ucesnik skupio je 22 elo poena i time opravdao svoje ucesce a najuspesniji je bio i protiv predstavnika zemlje izlazeceg sunca , skupivsi 2 iz 2 poena . Sledeci turnir je na redu vec za 2 dana od utorka do cetvrtka i broj mesta je ogranicen !!

Postavite novi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

obavezno

Sva prava zadržana
E-pošta: Mobilni: ++381 (0) 64 124 97 41 Kućni: ++381 (0) 21 450 714