Polufinale Srbije u sahu ili rejting turnir malo jaci od zimskog opena

PRODAVCI MAGLE .LAKO JE RUSITI , TREBA GRADITI….

Svojevremeno je gurana ideja jedinstvenog polufinala i to mi je cak bilo i simpaticno, mada se time dovodila u neravnopravan polozaj vecina u odnosu na manjinu koja zivi na lokaciji gde se igra . Sada kada je ta ideja na neki nacin pred ostvarenjem cini mi se kao da svi peru ruke od nje a ona u svojoj izlizanoj formi izgleda da ne smeta nikome , pa cak ni sahistima , onima kojima je trebala da poboljsa sumornu sahovsku svakodnevnicu….

Cak se ni dezurni perpetualni pingvin nije oglasio tim povodom ,a ni reketas iz politike,  sto samo ukazuje ko je  kupljen ili namamljen u ove mutne radnje, jos jednom da radi za tudje interese , a koji naravno nisu interesi nas vecine.

Neko moze da voli ili ne voli sadasnjeg tj sada posle izvrsenog drzavnog udara na trenutno bivseg predsednika SS Srbije , ali njemu je gurano pod nos da odrzi taj polufinal , za koji sah savez Vojvodine nikad nije glasao a ni dao podrsku, pa samim tim ne moze biti ni validan, a ono sto se svima svidjalo , a sto je sadasnji tj po pucistima bivsi predsednik morao da odradi, i da obezbedi odlican   nagradni fond i prvu nagradu od 120.000 din.

Sada kada je kormilo uspesno preuzeto, a vodi ga nelegalno penzioner iz kanalizacije ili nekog slicnog preduzeca , ta nagrada a i ceo nagr. fond je podeljen sa deliocem 3 , a odziv je vise nego ocajan, iako se primice cas. SAmo 2 igraca preko 2400 i jos 3 preko 2300 slabiji je vrh  i od najslabijeg rejting turnira kojih sam odrzao bar 20 u poslednjih 6 meseci.           Nijedan VM a igra se usred Beograda nesto govori da tu nije u redu bas sve, e pa gospodo hteli ste fotelje, ali latite se sad malo i pecaljki !!

Postavite novi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

obavezno

Sva prava zadržana
E-pošta: Mobilni: ++381 (0) 64 124 97 41 Kućni: ++381 (0) 21 450 714